Despre noi


      

      Societatea noastră a fost axată de la început pe execuţia de ferestre și uși  cu un nivel calitativ ridicat, dovada fiind creșterea continuă a comenzilor și mai ales a comenzilor speciale sau de o deosebită complexitate.

     

      Ca atare,societatea noastră a investit an de an pentru dotarea secţiei de producţie cu utilaje de ultimă generaţie (Rotox-Hollinger,Urban,Elumatec). Actualmente,capacitatea secţiei noastre este de 60 unităţi de ferestre / 8 ore (schimb).

     

      Deasemenea,pentru respectarea termenelor de livrare și montaj s-a mărit încontinuu numărul de autoturisme și autoutilitare din parcul auto.    


     Dispunem de linie proprie de infoliere profile PVC, pentru a onora la timp, inclusiv comenzile pe culori speciale sau nestandard.   

     

      Personalul nostru este permanent format și școlarizat pentru o desfășurare optimă a producţiei,dovadă fiind atestatele profesionale avizate de M.M.P.S. și certificatele de perfecţionare ale furnizorilor noștri.     

     

       S.C. STRUCTURAL DOM SYSTEM S.R.L. controlează zilnic calitatea produselor livrate prin compartimentul C.T.C.( control tehnic al calităţii ) dovada fiind comenzile livrate la export în ţări precum Italia, Spania, Germania, Austria, Franţa.      

      

       Produsele societaţii noastre beneficiază de MARCAJ C.E. ( certificatul de calitate european).      

      

       Dovada calităţii produselor noastre stau livrările de ferestre și uși la export către partenerii noștrii din ţări ale U.E. ca Italia, Spania, Germania, Franţa și Austria.