Ferestre si usi - Aluplast - Germania

Aluplast Ideal 4000 - sistem cu 5/6 camere de izolare - latime 70 / 85 mm

  Sistemele pentru ferestre din PVC Aluplast IDEAL 4000® ating prin structura sistemului de 5-6 camere la profilul  standard, 2 niveluri de garnituri de bataie si o adancime constructiva de 70-85 mm, valori de izolare termica foarte bune si indeplinesc inca de acum standardele viitorului.  

  Sistemele de ferestre din PVC Aluplast imbina cea mai moderna tehnica a ferestrelor,cu un confort de locuit sporit si garanteaza satisfactia pe termen lung. 

  IDEAL 4000®  ofera sinteza perfecta de tehnologie inovativa a ferestrelor si bucurie de a trai.
Avantajele seriei
IDEAL 4000® dintr-o privire:
Prin sistemul de o calitate deosebita
IDEAL 4000®, Aluplast este unul dintre primii producatori de profile care a recunoscut tendinta catre sistemele cu izolare superioara fara a face compromisuri nici in domeniul optic, nici in cel tehnic, in satisfacerea unor pretentii ridicate. Astfel, Aluplast stabileste standarde noi nu numai prin design modern si durata mare de viata.

Profilele din PVC de la Aluplast reprezinta o garantie pentru un standard inalt de individualitate si siguranta pentru constructia de lucrari de dimensiuni mari sau spatii de locuit. 
 - Valoarea coeficientului de transfer termic Uf pentru combinația standard toc-cercevea:  1.3 -1.4 W/m²K,

 - sistem de garnituri cu două niveluri de izolare,grosime geam până la 41 mm,

 - cercevea cu design variat (classic-line încastrat | soft-line semi-încastrat |round-line încastrat | round-line semi-încastrat)

 - rezistență testată la efracție conform clasei RC2

 - este posibil drenajul ascuns

 - sistem de șase camere ca și combinație standard

 - disponibil în numeroase variante de culori și cu placare din aluminiu Aluskin®